Het bestuur van SSV The Blue Toes

Bestuur 2017-2018
Van links naar rechts: Amy, Lisette, Margriet, Matthijs, Mireille.

Voorzitter: Margriet Vegter
Secretaris: Lisette Stam
Penningmeester: Matthijs Spaan
Commissaris Intern: Mireille Jonkers
Commissaris Extern: Amy Jackson

Voorzitter

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Margriet Vegter. Ik ben 23 jaar oud en ik ben bezig met mijn tweede jaar van mijn master Human machine communication. Dit wordt mijn derde jaar bij de vereniging. Naast het bestuur zit ik ook in de Musicie en de Blue Bytes. Ik dans dit jaar gevorderd 2 en de extra techniekles op donderdag. Ook ben ik van plan om de sprintbeginners cursus voor Cubaanse salsa te gaan volgen. Verder verzorg ik de muziek op woensdag tijdens beginners B en vaak ook bij het begeleide dansuur daarna. Af en toe heb ik ook nog tijd voor de techniekles op vrijdag. Voor zover ik nog vrije tijd heb, besteed ik het graag aan creatieve hobby's, de playstation of de piano.

Mocht je me niet in de les zien, mail dan je vragen naar voorzitter[at]bluetoes.nl. Mij moet je hebben als je met je vraag of probleem niet bij andere bestuursleden terecht kan, of als je er met hen niet uitkomt.

Secretaris

Lieve leden,

Mijn naam is Lisette Stam. Ik ben twintig jaar oud en zit momenteel in mijn derde jaar van biomedische technologie aan de RuG. Ik zal dit jaar jullie secretaris zijn. Ik zit nog maar een jaartje bij de Toes, maar heb hier al heel erg van genoten. Na vorig jaar in de galacie gezeten te hebben wou ik me nog meer inzetten voor deze vereniging. Naast dansen doe ik ook badminton en speel ik hiervoor elk weekend competitie. Verder vind ik het altijd erg leuk om naar de salsa feestjes te gaan. Ik dans dit jaar gevorderd 1 en 2 en ben van plan de sprintbeginners cursus voor Cubaanse salsa te gaan volgen. In deze lessen kunnen jullie me in ieder geval treffen, verder probeer ik zoveel mogelijk de technieklessen te volgen. Als je me toch niet in de les ziet kun je me altijd mailen op secretaris[at]bluetoes.nl Je kunt altijd bij mij terecht voor vragen en adviezen over je lessen, lidmaatschap of administratieve zaken. Iedereen een leuk dansjaar gewenst!

Penningmeester

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Matthijs Spaan, ben 27 jaar oud en dans nu voor anderhalf jaar. Vorig jaar ben ik afgestudeerd voor mijn master Human Movement Sciences en ben nu werkzoekend. Sinds begin vorig seizoen ben ik erg actief geworden in het dansen en de activiteiten van de vereniging en ben ik meer en meer in contact gekomen met de leuke mensen in de vereniging. Dat is ook de reden dat ik meer wou doen voor de vereniging door in het bestuur te gaan. Tegenwoordig dans ik in gevorderd 2 en in het demoteam en geef ik les tijdens de ACLO cursussen. Als penningmeester ben ik te bereiken voor financiële vragen via penningmeester[at]bluetoes.nl.

Commissaris Intern

Hoi allemaal,

Ik ben Mireille Jonkers (26) en dit jaar commissaris intern van de vereniging. In 2016 heb ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen gehaald en vanaf februari ga ik verder met het laatste stukje van mijn master Orthopedagogiek. Op dit moment werk ik in een bakkerij in mijn woonplaats Appelscha. In mijn vrije tijd dans ik natuurlijk graag, verder rijd ik veel paard en acteer en zing ik graag.

In 2014 ben ik lid geworden van The Blue Toes en meteen dat jaar in de activiteiten commissie gegaan, in de jaren daarna heb ik ook in verschillende commissies gezeten.

Dit jaar dans ik in gevorderd 2 en de extra technieklessen op donderdag. Ik dans in het demoteam en probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de technieklessen van Marcus op vrijdag.

Als commissaris intern ben ik aanspreekpunt voor commissies en interne dansleiding en houd ik mij bezig met communicatie binnen te vereniging.

Voor vragen over commissies, verenigingsmail of de jaarplanning kun je me altijd bereiken via intern[at]bluetoes.nl. Of spreek mij aan tijdens één van de lessen.

Commissaris Extern

Mijn naam is Amy Jackson, 27 jaar en dit jaar zal ik de functie van commissaris extern vervullen bij de vereniging. Ik heb Finoegrische talen en culturen gestudeerd en heb daar mijn Bachelor diploma ook in behaald. Momenteel ben ik nog bezig met het afronden van mijn Master Thesis European linguistics. Daarnaast ben ik werkzaam in de klantenservice in de financiële dienstverlening en verricht ik vertaal- en transcriptie werkzaamheden. Naast dansen houd ik ook erg van zingen, reizen en (bord)spellen.

In 2012 ben ik begonnen met dansen bij SSV The Blue Toes en sindsdien actief geweest in diverse commissies. Sinds begin 2013 ben ik actief bij the blue bytes en in 2013/2014 en 2014/2015 bij de activiteiten commissie. Mijn eerste jaar bij de vereniging was het derde lustrum en na 5 jaar actief te zijn geweest bij de vereniging leek het mij passend om gedurende mijn eigen lustrum bij de vereniging, bij te dragen aan het vierde lustrum van onze vereniging.

Dit jaar dans ik de lessen Gevorderd 1, 2 en 3. Verder zit ik ook bij het demoteam. Je mag me altijd even aanschieten voor een vraag, een dansje of een praatje. Je kunt mij mailen met vragen over demo’s, workshops, open dansavonden, het afdansen, promotie van de vereniging, sponsoring e.d. via extern[at]bluetoes.nl

Contactinformatie

Wil je het hele bestuur in één keer mailen? Dat kan! Stuur je mailtje naar bestuur[at]bluetoes.nl.

Functie Naam E-mailadres
Voorzitter Margriet Vegter voorzitter[at]bluetoes.nl
Secretaris Lisette Stam secretaris[at]bluetoes.nl
Penningmeester Matthijs Spaan penningmeester[at]bluetoes.nl
Commissaris Intern Mireille Jonkers intern[at]bluetoes.nl
Commissaris Extern Amy Jackson extern[at]bluetoes.nl