Welkom

Welkom op de website van Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes. Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool, met natuurlijk bijpassende supergave activiteiten. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Zomerdansavond / Summer Dance Night

* Wo 21 aug, 20:30

Het is tijd voor zomerdansavonden!

Op woensdag 21 augustus hebben we een dansavond in het Heerenhuis. Kom lekker dansen en bijkletsen over alle vakantieplannen en ervaringen! De dansavond is vanaf 20.30-00:00. De avond is gratis, neem vooral ook vrienden mee!

 

- English - 

It is time for summer dance nights! 

 

On Wednesday August 21th we will have another dance night in the Heerenhuis. Come and dance or chat about all the summer stories! The evening starts at 20:30 and lasts until midnight. This evening is for free, so bring your friends along! 

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.

Demoteam

Het demoteam

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

Meer informatie...

Galacursus en Dansworkshop

Een galacursus

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van een ervaren docent de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Geïnteresseerd of direct aanvragen?