Uitschrijfdeadline!/Sign out deadline!

* Di 11 jun - Wo 03 jul

De uitschrijfdeadline voor aanvang van het komende jaar (2019-2020) is op woensdag 3 juli aanstaande.
Het beëindigen van je lidmaatschap kan door een mail te sturen naar secretaris@bluetoes.nl waarin je aangeeft je lidmaatschap te willen stoppen.

~ English ~

The deadline for signing out for the next dance season (2019-2020) is on Wednesday July 3rd.
Signing out is possible by sending an email to secretaris@bluetoes.nl where you state that you do not want to be a member of the Blue Toes anymore.

Welkom

Welkom op de website van Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes. Wij verzorgen lessen stijldansen en salsa voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool, met natuurlijk bijpassende supergave activiteiten. Op deze site vind je informatie over alles waar onze vereniging zich mee bezig houdt. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met het bestuur.

Salsa eindfeest/Salsa final party

* Ma 24 jun, 21:00
* Toegang: €2,50

We nodigen jullie allen uit voor een legendarisch salsa feest in de bovenzaal van Hemingway's! We beginnen de avond met een bachata workshop om 21:00. Vanaf 21:45 kunnen we de hele avond dansjes doen op leuke salsa muziek. Ook als je niet eerder salsa gedanst hebt, is dit een goede avond om het eens te proberen! 
Toegang is €1,50 middels afschrijving. +1's zijn welkom :)

Tot de 24e! 

---English---

We invite you all for a legendary party in the upper floor room in Hemingway's! We will start the nigth at
9PM with a bachata workshop and from 9.45PM we can dance salsa for the whole night! If you haven’t danced salsa before, this is an excellent chance to try it!
Entrance costs €1,50. You can bring a +1 ;) 

See you then!

Meer activiteiten zijn te vinden in de agenda.

Demoteam

Het demoteam

Het demoteam van SSV The Blue Toes bestaat uit leden van de vereniging die graag aan andere mensen willen laten zien wat ze kunnen, maar vooral hoe leuk stijldansen is. Onder leiding van een docent is er een spectaculaire stijldans demonstratie in elkaar gezet. Een ideale surprise act voor feesten of gala's.

Meer informatie...

Galacursus en Dansworkshop

Een galacursus

Naast ons spetterende demoteam biedt SSV The Blue Toes ook galacursussen en dansworkshops aan. Tijdens een galacursus of dansworkshop wordt onder leiding van een ervaren docent de basis van een of meerdere dansen aangeleerd. Na ongeveer een uurtje les ben je in staat om de dansvloer onveilig te maken.

Geïnteresseerd of direct aanvragen?